Meteen naar de inhoud

Even voorstellen

 

Carine Bastiaansen

Carine is een persoon die goed kan luisteren naar de ander. Ze verstaat de boodschap achter de boodschap van wat er verbaal (uitgesproken) of nonverbaal (via lichaamstaal) gecommuniceerd wordt.

Wat haar hierbij helpt is haar sterk analytisch- en invoelingsvermogen. Dit laatste maakt dat je een empatisch mens ontmoet als je met haar in contact komt. Ze is werkelijk en oprecht geinteresseerd in jou en in jouw verhaal. Wat je al heel snel een vertrouwt gevoel geeft.

Zelfreflectie en leergierigheid zijn haar niet vreemd. Krachtige eigenschappen die haar helpen haar professionaliteit steeds tegen het licht te blijven houden en bij te sturen waar nodig.

 

 

 

 

 

 

Boodschap van Carine zelf:

Ik gun iedereen een fijn leven, waarin persoonlijke vrijheid en de kracht om vanuit jezelf te functioneren leidt tot stabiliteit en tevredenheid.

Ik geloof erin dat therapie, mits je ervoor open staat, voor ieder mens vooruitgang betekent en kan bijdragen tot meer persoonlijke effectiviteit, kracht, succes en geluk. Het brengt mensen dichter bij zichzelf, bij hun innerlijke motivatie en interne hulpbronnen. Dit brengt voor iedereen een persoonlijke groei teweeg. Hierdoor voel je je naar een hogere kwaliteit van leven getild. Dit zorgt voor meer ervaren van happiness. Je zult merken dat je weer gaat “leven” in plaats van “overleven”!

Geïnspireerd door de mogelijkheden en beperkingen die de psyche van de mens hem/haar kan geven, heb ik ervoor gekozen me te ontwikkelen als therapeut integratieve hypno-psychotherapie.*

Hiervoor ben ik in 2004 begonnen aan de 4-jarige opleiding voor Integratieve Hypno- Psychotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Deze opleiding heb ik in 2009 afgerond. Ik werk nu in mijn eigen praktijk onder supervisie van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten, de NBVH, waarbij ik aangesloten ben.

Ik werk vanuit de werkelijke interesse in de ander. Ik vind dit van essentieel belang om de ander te kunnen begeleiden van de huidige, niet langer gewenste, toestand naar de gewenste toestand.

KENMERKEN VAN MIJ ALS INTEGRATIEF THERAPEUT

Een persoonlijke benadering, veiligheid en vertrouwen staan bij mij hoog in het vaandel. Voorop staat dat er vertrouwen is tussen jou als cliënt en mij als therapeut. Ik streef naar een open communicatie waarin plaats is voor op-en aanmerkingen.